Beveiligde verbinding.
U bevindt zich op een beveiligde verbinding met Bavikhove Digitaal. Alle gegevens worden versleuteld over het internet verstuurd.

Informatiefiche bedrijven en handelszaken.
Heb je zelf een bedrijf, of onlangs een bedrijf of handelszaak opgestart, of heb je een bedrijf waar je actief bent in Bavikhove? Vul deze informatiefiche in en we nemen je gegevens zo snel mogelijk op in de bedrijven- en handelsgids.

Velden met * zijn verplicht in te vullen.

De informatie wordt opgenomen in een gegevensbestand m.b.t. handelszaken en bedrijven en is onderworpen aan de wet van 25 mei 2018 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. Dit bestand kan gebruikt worden voor de behandeling van de webpagina, alsook voor het opmaken van het aantal webpagina bezoekersstatistieken. Je hebt het recht kennis te nemen van uw gegevens in die bestanden en zo nodig de verbetering of verwijdering aan te vragen.

 

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten te verlenen. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren